Home » Effectieve organisaties » Interim HR management

 

Interim HR management

Continuïteit is voor een organisatie van essentieel belang. Dus ook voor de afdeling HRM. Als deze continuïteit op een of andere manier, bijvoorbeeld door zwangerschapsverlof, niet te realiseren is, kan Gidsen HR advies een passende interim oplossing bieden. Onze ervaren professionals zijn snel inzetbaar om de (tijdelijke) capaciteitsproblemen op te lossen.

Gidsen HR advies biedt u interimprofessionals met brede ervaring. Zij bieden u operationele ondersteuning (als HRM-manager of -functionaris) of helpen u bij de strategische ontwikkeling van uw organisatie. Daarnaast kunnen zij u adviseren op strategisch, tactisch of operationeel niveau en u begeleiden bij fusies, reorganisaties, cultuur- en structuurveranderingen.

Onze interim professionals zijn ook inzetbaar voor het ontwikkelen en uitvoeren van specifieke projecten. Denk daarbij aan het opzetten van competentiemanagement, het maken van bezettingsplannen, het uitvoeren van werkbelevingsonderzoeken, het maken van een Plan van Aanpak langdurig ziekteverzuim en het opstellen en waarderen van functieprofielen.

Gidsen HR advies onderschrijft de gedragscode van het Register van Interim Managers (RIM).

 

Copyright 2014 Gidsen HR Advies|Realisatie: DBH Nederland