Home » Effectieve organisaties

 

Effectieve organisaties

HR Advies
Heeft u als organisatie zelf geen HRM-afdeling, maar wilt u de HRM-functie wél goed vormgeven? Dan biedt Gidsen HR advies u ondersteuning: wij nemen u het personeelsmanagement geheel of gedeeltelijk uit handen. 
Lees hier meer over HR Advies

Interim HR Management
Continuïteit is voor een organisatie van essentieel belang. Dus ook voor de afdeling HRM. Als deze continuïteit op een of andere manier, bijvoorbeeld door zwangerschapsverlof, niet te realiseren is, kan Gidsen HR advies een passende interim oplossing bieden. Onze ervaren professionals zijn snel inzetbaar om de (tijdelijke) capaciteitsproblemen op te lossen. 
Lees hier meer over Interim HR Management

Coaching HRM-afdeling
De coaches van Gidsen HR advies hebben ruime ervaring in het begeleiden van HRM-afdelingen en -medewerkers van grotere en kleinere organisaties; in tal van sectoren.
Lees hier meer over de Coaching van HRM-afdelingen

HRM Scan
Bent u benieuwd hoe uw HRM-functie nu georganiseerd is en waar het beter of efficiënter kan binnen u organisatie? De compacte HRM-scan van Gidsen HR advies brengt kort maar krachtig de stand van uw personeelsbeleid in beeld. De scan geeft aan wat de kwaliteit van het gevoerde personeelsbeleid is en in welke mate de medewerkers dat beleid herkennen en waarderen. De scan geeft u een duidelijk beeld van wat er verbeterd kan worden in uw organisatie.
Lees hier meer over onze HRM Scan

HRM Projecten
U kunt de adviseurs van Gidsen HR advies inzetten voor specifieke HRM-projecten. Onze medewerkers zijn flexibel. U kiest de ondersteuning die bij u en uw organisatie past. Zo kunt u ervoor kiezen om onze adviseurs als projectbegeleiders te gebruiken. Of u zet ze in als projectleider waardoor ze u veel werk uit handen nemen. Uiteraard worden de exacte activiteiten in nauw overleg met u bepaald. U krijgt regelmatig een terugkoppeling over de voortgang en de bereikte resultaten.
Lees hier meer over HRM Projecten

 

Copyright 2014 Gidsen HR Advies|Realisatie: DBH Nederland